Kurtis Store

Amningskudde


Amningskudde

Amningskudden från Kurtis är en liten amningskudde som du kan använda både hemma och när du är ute eftersom det är en portabel amningskudde.  Även fast det är en liten amningskudde så ger den jättebra stöd precis som vanliga stora amningskuddar. Man lägger Kurtis Amningskudde mellan knäet och armen som håller babyns huvud och får ett jätteskönt stöd så att man kan slappna av i axlarna. 

En portabel amningskudde

Eftersom Kurtis amningskudde är så liten så är den lätt att ta med sig t.ex i barnvagnen när man går ut på stan eller med hem till vänner. Vår portabla amningskudde fungerar också perfekt när du ammar hemma i soffan och är även jätteskön att använda som nackkudde för dig själv hemma eller på resan. 

En liten amningskudde med många användningsområden

Kurtis Amningskudde kan också användas som ett extra sittstöd för ditt barn i barnstolen eller i barnvagnen. Med sin snygga design och sköna funktion så blir den lätt en favorit som du alltid har med dig!. Just nu finns kudden i snygga zig-zag grå eller blå. Varje kudde har en rolig färgglad etikett som verkligen uppskattas av små barn att pilla på. 

Skötsel och tvättråd

Kudden är tillverkad  i 100 % bomull enligt Öko-Tex standard 100. Den är fylld med EPS (expanderad polystyren) kulor som formas med din kropp. EPS kulor låter luft strömma igenom kudden och väger väldigt lite, därför utgör kudden ingen kvävningsrisk. Fyllningen är antibakteriell, icke brandfarlig och innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Kudden tål maskintvätt i 30 °C. Torktumlas ej.

Har du frågor eller funderingar?

Maila oss på: [email protected]  eller ring oss på : 070 735 6318