Kurtis Store

Barnvagnsgardiner


Barnvagnsgardin

Kurtis barnvagnsgardin, även kallad barnvagnsdraperi, solskydd till barnvagn eller vindskydd, hjälper din baby att somna i vagnen varsomhelst - ute på stan, på tunnelbanan, när du shoppar, på långpromenaden -helt enkelt i alla situationer du kan tänka dig. Kurtis barnvagnsgardin är det svenska originalet sedan 2008 och det är vi stolta över.  Kurtis barnvagnsgardin är lätt att använda, passar på alla barnvagnar och även på babyskyddet. 

Solskydd för barnvagn

Kurtis barnvagnsgardiner utgör även ett utmärkt UV-skydd  och solskydd för barnvagnar eftersom tyget blockerar hela 99% av UVA- och UVB-strålning. Under varma sommardagar kan du även använda Kurtis barnvagnsgardin som solskydd till barnvagnen i form av ett luftigt soltak. Du fäster då upp barnvagnsgardinen på barnvagnshandtaget med de två extra medföljande ringarna som först träs genom de två öglorna på nederkanten av produkten och vips har du ett bra solskydd till din barnvagn! 

Kurtis barnvagnsgardin fästs enkelt på barnvagnssuffletten och skyddar din baby från starkt ljus, andra störande visuella element ,från vind och snö. Barnvagnsgardinen är designad att hänga så att det alltid är öppet på sidorna för att tillgodose god luftcirkulation.

Ett smidigt barnvagnsgardin som passar alla barnvagnar

Fästanordningen med ringar gör att du lätt kan dra barnvagnsgardinen fram och tillbaka och skärma av så mycket eller så lite du behöver. Du kan lätt titta till din baby närsomhelst. Snoddarna på sidorna används till att fästa barnvagnsgardinen på sidorna av barnvagnen när det är väldigt blåsigt.
Inte bara en barnvagnsgardin!

Produkten är multifunktionell och kan även användas som skyddsfilt på bärselen genom att ringarna hakas fast i bärselen. Många använder även barnvagnsgardinen som amningsfilt genom att haka fast ringarna i tröjan eller BH n - och därmed skapa en avskärmad plats för babyn att amma i lugn och ro. 

Material, skötsel och säkerhet

Den här produkten är producerad i Europa och uppfyller EU's säkerhetskrav.Tillverkad av 100 % Ekologisk Bomull, BPA fria plastringar och giftfria tryck.

TVÄTTRÅD: Tvättas i 40°C med liknande färger. Torktumlas ej. Sträck inte tyget runt öljetterna när tyget är blött. Stryk på medelvärme.

Har du frågor eller funderingar?

Maila oss på: [email protected]  eller ring oss på : 070 735 6318