Kurtis Store

Ekologisk Body

Baby body

Kurtis ekologiska Bodys är tillverkad i supermjuk ekologisk bomull och har mjuka giftfria tryck. En body är ett oumbärligt plagg för din baby eftersom en body är praktisk vid blöjbyten med sina tryckknappar som gör att den är enkel att ta av och på. En body håller blöjan på plats och Kurtis ekologiska body glider inte upp som en t-shirt och din baby slipper knöliga resårer. Vår body är stilren i gräddvit ekologisk bomullsjersey med våra populära tryck bl.a storsäljaren ‘’Panda’’Din baby blir så söt i vår body som även går att matcha med våra snygga barnvagnsgardiner! En body från Kurtis är även en perfekt present till en nyfödd baby och alla föräldrar vet att man inte kan ha för många bodys!

Mjuka och ekologiska bodys

Kurtis body är lätt att matcha med i stort sätt vilket annat plagg som helst eftersom den är vit. På sommaren skyddar bodyn din baby från solens farliga strålar och på vinterna värmer den. Eftersom din baby lätt kräks eller smutsar ner sin body är det smart att ha en extra body till hands i skötväskan. Så varför inte beställa två på en gång? Ekologiska bodys för att vi bryr oss 

Våra bodys tillverkas i Turkiet av 100% ekologisk bomull och är GOTS samt Oeko-tex certifierade.Det innebär att tillverkningen blir mindre skadlig för miljön och även för babyn eftersom de är fria från skadliga ämnen.


Har du frågor eller funderingar?

Maila oss på: [email protected]  eller ring oss på : 070 735 6318