Kurtis Store


Vaunuverho Kurtis Unicorn Hiekka

Hoppsan! Tyvärr är din valda vara slut : (  Mejla oss för mer detaljerad information.

Barnvagnsgardin - det perfekta hjälpmedlet för att få din baby att somna - var ni än befinner er!

Produkten är lätt att använda, passar på alla barnvagnar och även på babyskyddet. Vår barnvagnsgardin hjälper din baby att somna lättare i vagnen var ni än befinner er - ute på stan, på tunnelbanan, på långpromenaden, eller i affären. Du fäster enkelt gardinen på barnvagnssuffletten och skyddar då din sovande baby från starkt ljus, andra störande visuella element, vind och snö. Gardinen är också ett jättebra solskydd eftersom tyget blockerar hela 99% av UVA- och UVB-strålning.

Även ett smidigt solskydd som passar alla barnvagnar

Under varma sommardagar kan du även sätta upp produkten till ett luftigt soltak. Du fäster då upp barnvagnsgardinen på barnvagnshandtaget med de två extra medföljande ringarna som först träs genom de två öglorna på nederkanten av produkten. Se bild brevid.

Säker att använda

Barnvagnsgardinen är designad att hänga så att det alltid är öppet på sidorna för att tillgodose god luftcirkulationFästanordningen med ringar gör att du lätt kan dra barnvagnsgardinen fram och tillbaka och skärma av så mycket eller så lite du behöver. Du kan lätt titta till din baby närsomhelst. Snoddarna på sidorna används till att fästa gardinen på sidorna av barnvagnen när det är väldigt blåsigt.

Multifunktionell

Produkten kan även användas som skydd på bärselen genom att fästas i bärselen med ringarna. På samma sätt kan du använda den som en amningsfilt genom att kroka fast produkten i BH'n eller din tröja!

Material& skötsel 

Den här produkten är producerad i Europa och uppfyller EU's säkerhetskrav.

Tillverkad av 100 % Ekologisk Bomull, BPA fria plastringar och har giftfria tryck.

TVÄTTRÅD: Tvättas i 40°C med liknande färger. Torktumlas ej. Sträck inte tyget runt öljetterna när tyget är blött. Stryk på medelvärme.

VARNING: Den här produkten skyddar ej mot värme. TÄCK ALDRIG FÖR VAGNEN HELT. Detta är särskilt viktigt i ett hett klimat då det innebär att temperaturen stiger samt att lufttillförseln minskar vilket kan skada ditt barn. Under mycket varma dagar håll er i skuggan. Lämna aldrig din baby obevakad och se alltid till att ha god lufttillförsel.


  • Passar på alla barnvagnar
  • Blockerar 99% UVA & UVB
  • Lätt att fästa / ta av
  • Alltid öppen på sidorna 
  • Passar på babyskyddet
  • Kan användas som amningfilt och filt till bärselen 
  • BPA fri och gjord av 100 % ekologisk bomull