Kurtis Store

OM OSS

DEN SVENSKA INNOVATIONEN '' BARNVAGNSGARDIN''

Kurtis är AnnaJohanna Blom & Stellan Larsson. Vårt första barn föddes 2007 och med hen föddes också idéen om att skapa ett praktiskt och snyggt alternativ till lägga-en-filt-över-sufletten-lösningen som de flesta småbarnsföräldrar är bekanta med. Vi grundade vårt varumärke Kurtis, namgett efter vårt barn Kurt, och efter att vi lanserade vår allra första barnvagnsgardin våren 2008 säljer vi nu våra produkter I över 20 länder. 

Våra produkter har en nutida design med attityd. Vi vill erbjuda ett alternativ till babyprodukter med mer traditionell design. Vi ser våra kunder som individer och inte bara som ''föräldrar''. Vi vill använda ytan på barnvagnsgardinen för snygga grafiska tryck som tilltalar både föräldrar och barn.

Att vi är ett familjeföretag med fokus på kvalité och med kärlek till produkterna har gjort Kurtis ''Baby Peace'' barnvagnsgardin till en oumbärlig accessoar för moderna föräldrar och vår internationella närvaro växer. Vi är stolta över att vi är ensamma aktörer på marknaden med att tillhandahålla en så högkvalitativ barnvagnsgardin. 

Hoppas ni väljer Kurtis barnvagnsgardin - Det svenska orignalet!